A kapcsolat illúziója...

A kapcsolat illúziója...

"Talán már megtörtént Önnel is, hogy amolyan igazi "fekete pályára" keveredett a konyhában... Például egyszerre forrt ki a tészta főzővize a fazékból, a macska dorombolva simult a jobb lábához és a bal szemével már az előkészített húst lesve a pulton, miközben vészesen dőlni kezdett egy tányérkupac, tetején a Nagyitól örökölt, óvott, őrzött porcelánnal, a csapból pedig békésen folydogált a víz... Nos, az ilyen helyzetekben kreatív gyöngyszemek, parádés megoldások születnek.

A szűrőről kiderül, hogy tányért is lehet vele elkapni, a nagylábujjunkkal meg csapot elzárni, a bal kezünkkel a tésztaszűrővel tartott tányérkupac felett gázt elzárni a tészta alatt és közben szelíd taszajtással indítani a sértődötten nyávogót kifelé a konyhából.

A napokban sokszor jutott eszembe, hogy valami efféle a kommunikációnk mostanság. Sokszor úgy, mintha ez a konyhai rémálom mindennapossá vált volna. Az eszközök, csatornák és módszerek sokaságát használjuk ötletszerűen, sietve, kapkodva, összekeverve és sokszor célt felejtve..."

Olvassa el a teljes cikket: itt.