Rólunk

Figyelmünket, időnket, szakmai tudásunkat és energiánkat fordítjuk ügyfeleinkre. Abban hiszünk, hogy minden magán az emberen múlik. Egy cél elérése, egy szervezet átalakítása, egy csoport fejlesztése, egy vezető vagy egy munkavállaló képzése, egy projekt megvalósítása, mind-mind az egyén, az ember változásán, fejlődésén, alapul. Mi ebben az utazásban segítjük a szervezeteket.

 

Ahogy mi dolgozunk:

Képzéseink kialakítása során abban hiszünk, hogy az adott szervezet megismerése és az alapos előkészítés szükséges ahhoz, hogy a megfelelő programot alakítsuk ki a résztvevők számára.

Gyakorlati fókuszú feladatokon keresztül, a szervezethez illeszkedő program segítségével fejlesztjük a résztvevőket, saját élményekre alapozva. Fontos számunkra, hogy programjainkat olyan trénerek tartsák, akik felkészültek és gyakorlottak az adott témában és hisznek annak fontosságában.

Programjainkat úgy állítjuk össze, hogy azokat az előkészítés és a további információk alapján tökéletesen a szervezetre alakítva valósíthassuk meg.

Ugyanakkor fontos kiemelnünk, hogy a közös munka során nagy önállósággal, a szervezet, a vezetők és résztvevők idejét a lehető legkisebb mértékben igénybe véve dolgozunk az előkészítés és az utókövetés lépésein. Így a vállalat igényeinek mentén, gyorsan és a résztvevők idejét kímélve valósítjuk meg a projektet, annak időzítését nem elnyújtva.

 

Alapítóink:

Nagy Andrea

„Tanácsadóként és trénerként dolgozom. Fontos számomra, hogy az üzleti terület, a HR, a vezetők partnere vagyok, hiszen  a képzés-fejlesztés, szervezetfejlesztés, átszervezés egy-egy projektje kizárólag akkor hozhat tartós eredményt, valódi hatást, ha együtt dolgozunk, partnerként haladunk. Ha külső fejlesztőként olyan úton tudom elindítani az érintetteket, olyan módon tudom felkészíteni a vezetőt, hogy a megkezdett munkát szervezeten belül is sikeresen tudják folytatni, az eredményeket megtartani és azokra építeni, az az igazi eredményem.”

nagy@parrishcrawler.com

Nagy Andrea

Kökényesi Krisztián

„Projektvezetői és tanácsadói szerepemben is az egyensúlyra törekszem. Hiszem, hogy a pontos előkészítés, a következetes cselekvés meghozza az elvárt eredményt. Napi munkám során abban segítem a szervezeteket, hogy jól határozzák meg a célokat és az elvárt eredményeket, tisztában legyenek azzal, hogy ennek eléréséhez milyen lépések szükségesek. A képzés-fejlesztés ennek a folyamatnak a végén egy hasznos ’eszköz’, ami segít abban, hogy a meghatározott lépések megtételére alkalmassá váljanak a résztvevők.”

kokenyesi@parrishcrawler.com

Kollégáink:

Kiss László

Tudományos és nemzetközi kutatásokért felelős szakértő

László tudományágakon átívelő, összetett kérdéseken gondolkodó, tudományos és versenyszférában egyszerre jelenlévő „különc", aki közgazdászként, tanárként és jogászként is diplomázott.

László jelentős tapasztalattal bír a pénzügyi szférában, külföldi diákokat oktat, vezetőként jelentős tapasztalata van alkalmazottként és vállalkozóként is, start-upokat támogat és most írja phd dolgozatát.

 

kiss@parrishcrawler.com

Prokli Lajos

Minőség coach

Lajos kiemelkedő tudását és tapasztalatát az elmúlt 22 év során szerezte, minőségi és fejlesztési területen. Lajos tapasztalt vezető, coach sítlus jellemzi. Szakmai megközelítése a minőségi kérdések felől indított fejlesztési projektek, amelyek kiemelkedően hatékonyak, lévén, hogy ötvözik a minőségbiztosítási és lean elveket és egyetlen percre sem felejtkeznek meg a humán oldalról sem.

prokli@parrishcrawler.com

 

 


Partnereink:

 

 

Balázsik Péter

Péter és csapata azért dolgozott az elmúlt 3 év során, hogy a hazai szolgáltató központok világát megismertesse a munkavállalókkal. Az SSCHeroes ebben a témakörben tudásközponttá vált, mind a munkáltatók, mind a munkavállalók felé, hiszen ez a szektor az egyik legjelentősebb állásteremtő hazánkban.

A GWSHUB zászlója alatt Péterék csapat egy olyan online eszköz kifejlesztését valósította meg, amely lehetővé teszi a korábbi és az új generációk elérését is úgy, hogy a jelentkezési folyamat már maga is élmény legyen és ne egy kötelező és fájdalmas esemény.

Gröbke Katalin & Német Gábor & Réh Ágnes

A Personal Hungary 13 éve kerül megrendezésre Magyarországon. A két napos rendezvény a szakma találkozási pontja, ahol több, mint 2 000 szakember és vezető fordul meg egy alkalommal. 2015-től már a Millenárison, új helyszínen és megújult formában és tartalommal került megrendezésre az esemény.

A Personal Hungary szakmai partnereként a szakértői csapat felállításáért és irányításáért és a szakmai előadások tartalmáért felelünk immár második éve. Ez óriási feladat, büszkék vagyunk rá, hogy ebben a szerepünkben lehetőségünk adódik a szakmán belüli tudásmegosztásra, a párbeszédre és az izgalmas szakmai beszélgetésekre egyaránt.

        

Emil stresszkezelésben jártas és gyakorlott tréner, stresszkezelési facilitátor,  "Stresszormentor". A stresszoldó Villámtréning program sorozat megalapítója és trénere.

"Egészségfejlesztőként és készségfejlesztőként, az autogén tréning, a relaxációs módszerek, a meditációk, a pszichológia viselkedés módszertanai, az egészségpszichológia és az NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) módszertanaira építettem speciális tréningjeimet. A változás varázsa mindig motivál. Mint életkészségek fejlesztését támogató mentor, folyamatosan változom, adok és kapok, segítek és segítenek, ismerek és megismernek. De van valami, ami számomra a bizsergésnél mindig fontosabb: az érték teremtése és tisztelete. Ezért hoztam létre ezt a Stresszoldó Villámtréning programsorozatot is. Szerencsés embernek vallom magam. Az a munkám, amit szeretek csinálni. Ezért tulajdonképpen nem is munka, hanem életforma. A saját életvitelem fejlesztése közben megtanult és tapasztalt tudásom továbbadása az, ami inspirál."